Samo vakcinisani teniseri će učestvovati na Australijan openu, Đoković ponovo tema

Direktor Australijan opena Kreg Tili, saopštio je da nevakcinisanim teniserima neće biti dozvoljeno učestvovanje na prvom Grend slemu sezone.
Samo vakcinisani teniseri će učestvovati na Australijan openu, Đoković ponovo tema
Foto: Pixabay

Ono o čemu se duže vremena spekulisalo, dobilo je potvrdu - nevakcinisani teniseri neće moći da učestvuju na Australijan openu.

Odgovarajući na pitanja medija, direktor Australijan Opena Kreg Tili osvrnuo se i na slučaj Novaka Đokovića.

"Voleo bih da Novak Đoković dođe ovde. On je rekao da je vakcinacija za njega privatno pitanje i da neće pričati o tome. Većina tenisera i teniserki su vakcinisani. Voleli bismo Novaka ovde i on zna da mora biti vakcinisan da bi igrao ovde", rekao je Tili.
 
Brojni svetski mediji preneli su informaciju da će samo vakcinisani teniseri moći da učestvuju na Australijan openu, navodivši da je sledeći na potezu Novak Đoković.
 
Prvi Grend slem sezone održava se u januaru naredne godine (od 17. do 30), a titulu brani upravo srpski teniser, koji je devet puta osvajao Australijan open.
  • pobogu

    20.11.2021 21:29
    Antonija, ne izlazi mi iz glave to sto si napisala...

    Lazne potvrde, lazne izjave, lazne diplome, laziranje izbora i referenduma - ma to rade samo lazni ljudi. To rade misevi i pacovi, a Novak to nije. Novak to nikad i nicim nije bio. Novak je, bre, lav!

    A lav, odnosno lavica si i ti, Antonija. :)
  • Petar

    20.11.2021 18:49
    Bojkot
    Sada su na potezu teniseri, trebaju svi da bojkotuju turnir, bili vakcinisani ili ne.
  • pobogu

    20.11.2021 16:35
    Antonija
    "Molim Novaka da ne podpadne pod pritiske i ne prohvati laznu potvrdu o vakcinaciji. Ako ne ode na trunir i ne uradi sta se godinama radi u Srbiji - prevara i laganje - ucinice mnogo za nas kojima je istina i princip mnogo bitniji od pobeda i zarade."


    Antonija, obozavam te! ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.