Premijer Australije o Đokoviću: Ako nema dovoljno dokaza biće vraćen kući prvim sledećim avionom

Australijski premijer Skot Morison poručio je da će Đoković biti vraćen prvim sledećim avionom kući, ukoliko ne bude dovoljno dobrih razloga za njegovo izuzeće radi učešća na Australijan openu.

"Smatram da svaka individua koja nastoji da uđe u Australiju mora da se pridržava naših graničnih zahteva. Novak Đoković kada stigne u Australiju, ukoliko nije vakcinisan, mora da obezbedi prihvatljiv dokaz da ne može da bude vakcinisan usled medicinskog razloga, kako bi mogao da dobije ista putnička prava kao potpuno vakcinisani putnici", naveo je Morison.

Po njegovim rečima, sada čekaju na njegov dolazak, ali i na dokaze koji će opravdati njegovo izuzeće. 
 
 
"Ukoliko nema dovoljno dobrih dokaza, neće biti tretiran drugačije od bilo koga drugog i biće vraćen kući prvim sledećim avionom. Ne treba da postoje posebna pravila za Novaka Đokovića", dodao je Morison. 
 
On je objasnio i da su u prethodnom periodu postojali slučajevi u kojima su putnici opravdali svoje izuzeće kada je u pitanju vakcinisanost, dodajući da slučaj nije jedinstven, nego je pitanje da li Đoković ima dovoljno dobre dokaze ili ih nema. 
  • RVosha

    06.01.2022 09:50
    Svih 8 milijardi ljudi na svetu su zli samo su Srbi posteni.
  • Petar

    06.01.2022 08:17
    U zemlji u kojoj nema vladavine prava ,gde nema institucija ,gde sve resava jedan covek,svaka rasprava se svodi na pricu o maltretiranju Srba,Ovo je samo dokaz koliko smo mi jedna upustena zemlja
  • Zoran

    06.01.2022 07:09
    @Duška
    05.01.2022 • 21:39
    "U budućnosti
    To samo dokazuje da smo mi kao narod najbolji na svetu."


    Zivim za dan kada cu pobeci od te dobrote.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.