Đokovića odbili za vizu po sletanju u Australiju, ali ništa još nije razrešeno

Najboljem teniseru sveta nije odoborena viza, jer je utvrđeno da je aplicirao za pogrešan tip vize.

Prema pisanju medija, Đoković je Melburn sleteo oko 13:30 časova po našem vremenu i pokušao je da aplicira za ulazak u Australiji.

Situacija je od početka prilično napeta, pogotovo imajući u vidu da je zbog svega reagovao i australijski premijer, koji je poručio da će Đoković biti vraćen prvim letom kući ukoliko ne bude imao valjane razloge zbog kojih se nije vakcinisao. 

The Age javio da je vlada države Viktorije odbila noćašnji zahtev granične službe da odobri vizu za Novaka Đokovića nekoliko sati pre nego što je sleteo u Melburn, nakon što je otkriveno da je Đokovićev tim predao pogrešnu vrstu vize.
 
Đoković bi sada trebalo ponovo da aplicira za vizu.
 
Pitanje je da li će mu i to biti odobreno, s obzirom na to da je ministarka u državi Viktorija Džala Pulford, na Tviteru objavila da ih je Federalna vlada pitala da li će podržati aplikaciju Novaka Đokovića da uđe u Australiju, na šta je dodala kako prvom reketu svetu neće izdati vizu kako bi učestvovao na Australijan openu. 
 
"Uvek smo bili jasni u vezi sa dve stvari: odobravanje viza je stvar Federalne vlade, a medicinska izuzeća su stvar za doktore", dodala je ona.
  • Vasa

    05.01.2022 18:40
    Uzas
    Citam komentare i ne mogu da verujem. Da li su to Vucicevi botovi ili u sta su se to Srbi pretvorili. Kako ih nije sramota, prvo da bilo sta kazu protiv Noleta, a drugo, covek je potpuno upravu, ne pada i ne priznaje globalisticki socijalni inzenjering koji se nad nama vec dve godine sprovodi. Ovo sto Nole radi je istorijska stvar, samo mnogi su glupavi (ili placeni da botuju) pa ne mogu (ili nece) te stvari da shvate.
  • Crni007

    05.01.2022 18:39
    SRAMOTA
    Ja sam iz Hrvatske i podržavam Noleta. Smatram da vakcina treba biti osobni izbor a ne nametanje. Samo me zanima kako bi pisali o nekom drugom kad ovako pišete o svom čovjeku koji je Srbiju i ostatak Balkana zadužio kao nitko. Da nije Noleta i pojedinih sportaša većina u svjetu nikad ne bi čula za naše jadne Republike ili Države.
  • Svuda podji kuci...

    05.01.2022 17:53
    Hebiga ,tako je to kad se ljudi suoce sa realnoscu.
    Nije to Srbija. Izgleda da bogati i poznati nisu bas toliko privilegovani kao u ovoj nedodiji. Sta ces Novakse, tvoj izbor, budi avax. Nije planeta tvoja da se kurebecas kao tvoj tatko po Srbiji. Malo se isplaci u Monaku , izmeditiraj taj bez i nepravdu iz sistema i poglabaj neke sumske bobice. Svakako ce svaki prosecan srbin da zazvali kako te mrze jer si najbolji /pravoslavac/srbin sta god. Ali, dobro si se osakatio sas ovim. Verovatno zato sto si glup, ne znam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.