Novak Đoković se prvi put oglasio iz karantina u Australiji

Novak Đoković se prvi put oglasio otkako je u karantinu u Australiji.
On je svima čestitao Božić i zahvalio se na podršci.
"Mir Božji. Hristos se rodi. Srećan Božić. Neka vas Božja ljubav opremi i ispuni. Hvala mojoj porodici, familiji, Srbiji i svim dobrim ljudima širom sveta koji mi šalju podršku. Hvala Bogu dragom na zdravlju", naveo je srpski teniser.
 
Novak se zahvalio i svojoj porodici i svima koji su ga podržali.
 
"Hvala mojoj porodici, familiji, Srbiji i svim dobrim ljudima širom sveta koji mi šalju podršku. Hvala Bogu dragom na zdravlju", dodao je Đoković.
 
  • Dragan

    08.01.2022 08:45
    Ah
    Laž vas režimlija.Juče u 18h brat ovog cirkuzanta rekao da se on ne javlja na društvene mreže (na jednoj stranoj TV).Podrška za diskvalifikaciju ovog klovna.
  • Cvrcko

    08.01.2022 00:13
    Headline
    U Monaku rušilačke demonstracije. Podržavaju nji'ovog Nolu. Svi ga volu.
  • Keleman

    08.01.2022 00:06
    Ajde!
    Jel' rek'o nešto pametno? Ili po običaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Mbape napušta PSŽ posle sedam godina

Francuski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape objavio je danas da će na kraju sezone napustiti ekipu iz Pariza, nakon sedam godina provedenih u klubu.