Oglasili se Novakovi advokati: Izuzeće zbog pozitivnog testa na koronu u decembru

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je izuzeće za ulazak u Australiju zato što je nedavno bio zaražen korona virusom, saopštili su njegovi advokati.

Vest o ovome objavio je britanski BBC, navodeći da to tvrde Đokovićevi advokati u sudskim dokumentima. 

"Prvi pozitivni PCR test datiran je na 16. decembar 2021. godine", navodi Đokovićev pravni tim. 

Podsetimo, najboljem teniseru sveta nije dozvoljen ulazak u Australiju, gde se uputio kako bi odbranio titulu na Australijan openu i oborio rekord u broju osvojenih grend slemova u "open" eri. 
 
Đoković, koji nije vakcinisan, doputovao je u Australiju na osnovu medicinskog izuzeća koja su mu dodelila dva nezavisna medicinska tela.
 
Međutim, Federalna vlada je pre toga obavestila organizatore prvog sezonskog grend slema da to što je osoba preležala korona virus neće biti dovoljno za dobijanje medicinskog izuzeća i ulazak u zemlju.
 
Nakon peripetija i ispitivanja, Đoković se već nekoliko dana nalazi u hotelu u Melburnu, u kom su smeštene izbeglice koje traže azil. 
  • Vukašin

    08.01.2022 17:54
    Korona
    Ako je bio bolestan od korone dva puta, a i dalhe je igrao u vrhunskoj formi onda korona nije to što nas plaše da ostavlha trajne posledice. Onda he sve laž.
  • Dusan Dzigurski

    08.01.2022 13:50
    Novace, Novace, narasce ti nos!
  • pjer

    08.01.2022 13:08
    zarazen
    ako ne prema kengurima,onda prema svojima.i to je kaznjivo sibicarenje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.