Marej: Dobro što je Đoković pušten, ali mora da odgovori na još neka pitanja

Britanski teniser Endi Marej izjavio je danas da je dobro što je Novak Đoković pušten iz pritvora, ali da bi trebalo da odgovori na još neka pitanja, preneo je BBC.
Najbolji igrač sveta Novak Đoković pobedio je u sudskoj borbi koja mu je poništila ukidanje vize, nedelju dana pre početka Australijan opena.

Međutim, australijski zvaničnici i dalje proveravaju da li je njegov putni formular uključivao lažnu deklaraciju.

"Dobro je da više nije u pritvoru. Postoji još nekoliko pitanja na koja bi trebalo da odgovoori, i verujem da će on to učiniti u narednim danima", izjavio je Marej.
 
U Đokovićevoj putnoj deklaraciji, koji svi posetioci moraju da popune tri do osam dana pre dolaska, navedeno je da nije putovao 14 dana pre leta za Australiju. Međutim, Đokovićevi postovi na društvenim mrežama pokazaju da je on boravio u Španiji u tom periodu.
 
"Dok se ne daju odgovori na sva pitanja, teško mogu da dam definitivno mišljenje. Sve ovo je frustrirajuće. Radije bih pričao o svojoj igri", rekao je Marej.
 
Marej će, takođe, nastupiti na Australijan openu nakon što je dobio "vajld kartu" od organizatora.
 
Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • Nenad

    12.01.2022 06:56
    Gde je "da podsetimo"?
    Svi koji prate vesti o Đokoviću, a prati sav svet, nemamo pileći mozak i pamtimo sve događaje. Ne mora se jedno te isto stalno ponavljati, ubeđenja su lična stvar.
  • Banderaš

    12.01.2022 00:49
    Pohlepa
    Da li se isplati lagati,zbog nečega što ti ne treba!?
    Isus kaže:"Uzmi svoj krst i pođi sa mnom".
    Kada pođemo odavde,ništa poneti nećemo sa sobom,i sve će postati prah i pepeo,pa se postavlja pitanje da li je uopšte bilo potrebno lagati,za nešto što mu nije potrebno!?
  • Lala

    12.01.2022 00:08
    Čaj
    Ovaj je baš za onaj štos za Engleze. Pitali su lalu zašto Englezi piju čaj,a on ko iz topa kaže" pa zato što su bolesni".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).