Đoković: Izuzetno sam razočaran presudom

Novak Đoković oglasio se posle odluke Federalnog suda Australije o deportaciji.

"Želeo bih da dam kratku izjavu, da se osvrnem na odluku posle današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom", rekao je Đoković, prenosi "Ejdž".

"Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sada svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim. Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru", naveo je. 

"Na kraju, želeo bih da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim sunarodnicima Srbima na stalnoj podršci. Svi ste mi bili veliki izvor snage", dodao je Đoković.
 
Najbolji teniser sveta izgubio je žalbu pred Saveznim sudom Australije, a odluka tročlanog veća bila je jednoglasna.
 
Đoković će biti deportovan iz zemlje. Time mu je onemogućeno da brani titulu na Australijan openu, prvom Grend slem turniru u sezoni.
 
Njemu je u petak drugi put ukinuta australijska viza, nakon što je u zemlju ušao nevakcinisan protiv korona virusa, ali uz medicinsko izuzeće, kako bi učestvovao na Australijan openu.
  • Odim

    16.01.2022 16:35
    Podrska Novaku. Srpska velicino ,no1 u sportu,ljudskosti... a vi hejteri antiSrbi mrs.
  • zlo

    16.01.2022 13:41
    yip man
    A,sta mislite da mi posaljemo av,ava u Australiju,kada su oni deportovali Novaka.Trampa.Pa da vide sta je zlo.
  • Nole

    16.01.2022 13:32
    Izdrzi ovu njihovu sramotu, dizi se i ocisti od njihovog i naseg blata, na muci se poznaju junaci, dragi decko kog bi svaka majka pozelela za sina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).