Futsaleri Srbije poraženi od Portugala na startu Evropskog prvenstva

Futsal reprezentacija Srbije izgubila je danas u Amsterdamu od selekcije Portugala sa 4:2, u utakmici prvog kola Grupe A Evropskog prvenstva u Holandiji.

Srbija je u premijerni meč na šampionatu Evrope u Holandiji ušla oslabljena bez nekoliko standardnih igrača (povrede i korona virus), ali je i pored toga sjajno počela meč protiv aktuelnog prvaka sveta i Evrope.

U drugom minutu meča oboren je Stefan Rakić, nakon čega je sa penala bio siguran Marko Pršić, a isti igrač je samo četiri minuta kasnije duplirao prednost Srbije.
Portugal je potom golovima Paulete u 11. i Varele u 19. minutu izjednačio, a do preokreta i pobede stigao je preko Žezusa u 25. i Paka u 26. minutu.
 
Sledeći meč Srbija igra 23. januara sa Ukrajinom (14.30), takodje u Amsterdamu.
 
U narednu rundu šampionata plasiraće se dve najbolje selekcije iz grupe.
  • @gradjaninX

    20.01.2022 10:55
    Ne pratite ga izgleda dovoljno, ovo je vest o futsalu a ne fudbalu.
  • gradjaninX

    19.01.2022 22:19
    Ne pratim fudbal, ali pratim ga dovoljno da sam znao da nasi ne mogu da pobede ni nase, a kamoli one sto znaju da igraju profesionalni fudbal. Kolko bese AV AV dao za ovo? Milione evra, a tek ce da im pravi nacionalni stadion, da mogu da gube u stilu.
    Nije da im zelim nesrecu, al svi koji valjaju brze bolje odu odavde da igraju napolju, za pare, a ne za patriotizam, ovo sto ostane je to, eto, izadju, igraju se, izgube i kuci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.