Đoković će moći da igra na Rolan Garosu i u Monte Karlu

Novak Đoković trebalo bi da može da igra na Rolan Garosu, kao i na mastersu u Monte Karlu, s obzirom na to da je vlada Francuske objavila da od 14. marta ukida vakcinalne pasoše.
Do sada je Đokovićev nastup na ta dva turnira bio pod znakom pitanja, s obzirom na to da je nevakcinisan.
Kako odluka stupa na snagu 14. marta, Đoković bi trebalo da igra i u Monte Karlu (9-17. aprila), kao i da brani titulu na Rolan Garosu počev od 22. maja.
I Vimbldon bi trebalo da bude otvoren za sve igrače, vakcinisane ili ne, u skladu sa popuštanjem kovid mera u Velikoj Britaniji.
 
Za sada Đoković ne može da ide u SAD, pošto su tamo i dalje na snazi pravila o zabranjenom ulasku u zemlju za nevakcinisane. To znači da najverovatnije neće igrati na predstojeća dva mastersa - u Indijan Velsu i Majamiju..
  • Opancar

    04.03.2022 13:52
    Moguce da je ovaj potez bas sad, zbog situacije u Ukrajini. Nista ne povecava popularnost u Srbiji, nego sportisti. Zapad omogucavanjem Novaku da igra , povecava sebi rejting u javnosti u Srbiji. Bas me briga za politiku, drago mi je da vidim Novaka na terenu
  • igor_t

    04.03.2022 11:44
    @NovaX/NovaC Đ.

    evo mene zanima, kao i mnogo nas drugih, vakcinisanih ili ne, jer mene interesuje njegova igra i rezultati, a ne da li je vakcinisan, da li je jeo sarmu ili karfiol, da li je ustao na levu ili desnu nogu...

    A vi koje "ne zanima" ste privi da ostavite komentar kako vas "ne zanima".
  • NovaX/NovaC Đ.

    04.03.2022 08:38
    Vakcinisao se?

    Ovaj teniser-milioner, antivaxer nas ne zanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).