Ništa od putovanja u SAD: Đoković ne igra u Indijan Velsu i Majamiju

Novak Đoković ipak neće igrati na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, što je potvrdio na svom tviter profilu.
Iako se drugi reket sveta našao u žrebovima za pomenuta dva turnira, do učešća neće doći.
Razlog su postojeća pravila u vezi sa koronavirusom i putovanjima u Sjedinjene Američke Države. Ona onemogućavaju Đokovićev ulazak u zemlju, s obzirom na to da nije vakcinisan.
Do poslednjeg časa se čekalo odobrenje Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, ali se propisi nisu promenili u korist doskorašnjeg broja jedan.
 
Zbog toga preskače američku turneju (Indijan Vels 10.3-20.3, Majami 21.3 - 3.4) i ostaje mu da se priprema za ostatak sezone.
 
U ovom momentu nije potpuno jasno na kojim turnirima će moći da igra, računajući i preostala tri Grend slema - Rolan Garos, Vimbldon i US open.
 
Đoković je poslednji put na terenu bio u Dubaiju, gde je ispao u četvrtfinalu od Jiržija Veselog. Prethodno nije mogao da nastupi na Australijan openu, zbog toga što nije primio vakcinu protiv koronavirusa.
  • Dr

    13.03.2022 09:07
    ???
    Ne vredi vama izgleda što vam Bog dao mozak i volju. Gori ste od Kona. Napraviše budale od svih nas zadnje dve godine, a vi kao pijan plota, kovid, vakcina, pametovanje, još posebno ako se ima prilika da se dogmom skrnavi neko ko je daleko iznad sitnih pojedinaca koji iza kojekakvih pseudonima kevću i prosipaju "pamet" po komentarima i blogovima.
    I niste za bolje od 1984e i Životinjske farme.
  • Dragan

    10.03.2022 15:15
    Ne, dragi moji...
    ... više su ovi neostvareni, koji lupaju minuse a nemaju šta suvislo da kažu. I da, dragi moji, mi smo povređeni, voleli smo Novaka, uzdizali ga u nebesa, smatrali ga velikim, pametnim... Nekako je bio i naš uspeh, nas neupešnih, preko njega smo postajali svetske veličine... Sada je pokazao totalnu neracionalnost, glupost čak. I mi smo pukli kao balon i više nismo značajni u svetu kao do malopre. I kao što jedan reče, bilo je lepo i sada je kraj. KRAJ.
  • Liman

    10.03.2022 13:52
    Sta reci
    Aga dežurni bot i ijekavica ga brane. Što bi vi antivakseri rekli :Pametnom dosta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.