Jokić: Daleko je EP, ne razmišljam sada o reprezentaciji

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je danas da još ne razmišlja o Evropskom prvenstvu i da je trenutno fokusiran samo na NBA sezonu.

"Daleko je Evrobasket. Ne razmišljam o tim stvarima uopšte, o reprezentaciji sada. Nekako pokušavam da se fokusiram na sadašnjost, a to kad dođe... razmišljaću kad dođe", rekao je Jokić za Glas Amerike.

On očekuje posetu selektora Svetislava Pešića i sportskog direktora reprezentacije Dragana Tarlaća.
 
"Najavili su mi se, sad sam, da budem iskren, zaboravio datum. Tarlać, koji je moj, da kažem Bačvanin, iz Riđice blizu Sombora, najavili su se i radujem se njihovom dolasku", rekao je Jokić.
MVP trka, u kojoj se i ove sezone najčešće pominju Jokić i Džoel Embid, srpskog centra ne zanima previše.
 
"Ne pratim, nekako to se samo dešava. Meni je drago što se nisam opustio, da sam i dalje u dobroj formi. Sad, da li je to 27 ili 24 poena, to može da se promeni. Drago mi je da se ja osećam dobro i da vodim svoju ekipu na najbolji način koji mogu", rekao je Jokić.
  • Neko

    26.03.2022 18:24
    Aman manite ga se, 'ne razmisljam', 'ne secam se kad ce doci kod mene', sve je rekao - jel treba neko na kolenima da ga moli?

    Ne zanima ga reprezentacija i nije mu cast da bude medju najboljima iz svoje domovine i tacka.
  • Dejan

    26.03.2022 17:42
    Smesno
    Ostavite se cise ovog i srbije..decko nema osecaj i kraj..dobar igrac i to je to..ne treba ga zvati kada nece ima srba da srcem odigraju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.