Siniša Mihajlović: Lečenje mi je ovaj put teže palo

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović rekao je danas da mu je ponovni odlazak na lečenje zbog leukemije pao mnogo teže od onog prvog 2019. godine.
"Od prvog trenutka kad sam otišao u bolnicu cilj mi je bio da se što pre vratim u normalu. Ako ste zdravi, uživate u životu, ali bolest vas natera da razumete njegov smisao", rekao je Mihajlović na prvoj konferenciji za novinare po izlasku iz bolnice.
Bivšem selektoru reprezentacije Srbije leukemija je prvi put dijagnostikovana u leto 2019. godine.
 
Mihajlović (53) je počeo da se oporavlja posle hemoterapije i transplantacije koštane srži u oktobru 2019, ali se bolest vratila ove godine, zbog čega je bio primoran na dalje lečenje.
"Moram reći da je ovog puta bilo teže. Zbog kovida sam mogao da viđam suprugu samo tri sata dnevno. Pri put sam stalno primao posete", rekao je Mihajlović.
 
"Teško je uvek biti sam, ali često sam razgovarao sa svojom porodicom i igračima zahvaljujući tehnologiji. Tim, klub, lekari su mi uvek bili blizu. Bilo je strašno, ali sam ponovo tu i to je ono što se najviše računa", dodao je.
 
Bolonja je ostala neporažena dok je Mihajlović bio u bolnici, a srpski trener je istakao da mu se najviše dopalo to što je video "miran tim koji preuzima odgovornost".
 
"Pre toga su bili malo nesigurni, ali su tada postali potpuno svesni svojih kvaliteta. Uvek smo se trudili da napravimo problem svakom timu svojom igrom i stavom. Divno je videti takav stav na terenu", rekao je Mihajlović.
 
On je uz osmeh poručio novinarima da su mu nedostajali. 
 
"Nedostajali ste mi. Vi ste nužno zlo. Kada prolazite u životu kroz određene trenutke, nedostaju vam stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, poput razgovora sa vama", rekao je Mihajlović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.