Marković glavni u VAR sobi u šest od sedam mečeva Crvene zvezde

Poslednje kolo Super lige Srbije odlučiće prvaka Srbije, Crvena zvezda trenutno ima dva boda više od Partizana.
Marković glavni u VAR sobi u šest od sedam mečeva Crvene zvezde
Foto: Pixabay

Crvena zvezda će u nedelju od 18,30 časova na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Voždovac, u isto vreme u Humskoj Partizan će dočekati ekipu niškog Radničkog. Crveno-beli su u odličnoj poziciji pred poslednju rundu, čak i bod u duelu sa gradskim rivalom garantovao bi im petu uzastopnu titulu, piše Sport klub.

U međuvremenu, delegirana su službena lica za odlučujuće mečeve. I zanimljivo, četvrti put uzastopno na mečevima Crvene zvezde glavni u VAR sobi biće Momčilo Marković. Kontrolisao je pomenuti arbitar dešavanja na terenu u VAR sobi iz Stare Pazove prethodno na duelima crveno-belih protiv Napretka, Radničkog iz Niša i Vojvodine, a sada će istu ulogu imati i u meču Crvene zvezde protiv Voždovca.

Zanimljivo, Marković je bio glavni u VAR sobi i u 167. večitom derbiju u prvom kolu doigravanja, a potom je imao ulogu glavnog arbitra u duelu koji je Crvena zvezda igrala protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić" u trećem kolu. Dakle, Momčilo Marković će kao sudija učestvovati u šest od sedam mečeva Crvene zvezde u plej-ofu.
 
Ostao je upamćen po nadoknadi vremena u duelu između crveno-belih i Čukaričkog, kad je pokazao četiri minuta, a samo u jednom navratu Borjanu je bila ukazivana lekarska pomoć najmanje šest minuta. Plus, jedna VAR provera i nekoliko izmena na obe strane, podseća Sport klub.
 
Inače, duel Crvene zvezde i Voždovca poveren je Dejanu Trifkoviću, pomagaće mu Milan Minić i Matija Olajoš Nađ, četvrti arbitar je Milan Ilić. Meč Partizana i Radničkog iz Niša vodiće Milan Stefanović, pomagaće mu Nemanja Petrović i Slobodan Pavlović, četvrti arbitar je Nikola Đorđević, a u VAR sobi su Milan Mitić i Goran Beljin.
 
U petak su objavljena i imena arbitara za predstojeći okršaj Crvene zvezde i Partizana u finalu Kupa Srbije, na stadionu "Rajko Mitić". I ovde je neizostavno bilo ime Momčila Markovića, pripašće mu uloga asistenta u VAR sobi, pomagaće Aleksandru Živkoviću.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).