VIDEO: Šta radi Jokić? Učestvuje na konjičkim trkama u Švedskoj

Nikola Jokić je i dalje na odmoru između dve NBA sezone, a tu priliku koristi da uživa u svojoj velikoj ljubavi, konjima.
On je iskoristio priliku da ode na trkački vikend u Stokohlm gde će učestovati sa svojim kasačkim grlima na trkačkom vikendu.
 
Švedski "Aftonbladet” objavio je ekskluzivu da je dvostruki uzastopni MVP NBA lige sa svojom ergelom takmiči na trkama na Solvali, na "Elite Race" vikendu, prenosi Nova.rs.
Oni prenose da je u Stokholm došao privatnim avionom, a u subotu se zagrevao sa Alesandrom Đokijadorom i njegovim prepoznatljivim grlom, Virtuvijom.
 
"Moj san je da se po završetku karijere vratim u Srbiju i postanem trener konja. Moja zemlja nažalost je najgora u Evropi u tom smislu i postoji samo 150 konja koji se takmiče, tako da je veoma teško krenuti u takmičenja u inostranstvu. Ali i dalje, mnogo se zabavljam", rekao je Jokić, a preneo švedski novinar Peter Anderson.
Ipak, srpski košarkaš nije želeo previše da se otvara za medije i nešto više govori o košarkaškim temama.
 
"Nažalost, ne radim intervjue", stavio je do znanja Šveđanima uz osmeh.
 
  • Ljubitelj sporta

    29.05.2022 15:01
    Kakav Tzar!

    Ma bravo, svaka čast, samo napred!
  • Tamo 'vamo

    29.05.2022 14:33
    Da Nas fudbaler Ima takvu karijeru u fudbalu , ne bi roditeljima pozdravio dobar Dan....
  • Banderaš

    29.05.2022 13:51
    Uzorno
    Svaka mu čast,normalan,pošten i pametan. Samo da se ne sliže sa SNS om kao što je to Đokovic uradio da bi dobio dozvolu za zidanje zgrada na kalemegdanu. Jokić je(tako deluje) iz normalne porodice,koja nije alava i pohlepna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.