Okršaj divova u četvrtfinalu: Nadal ide na Đokovića

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pošto je pobedio devetog tenisera sveta, Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima posle pet setova, 3:6, 6:3, 6:2, 3:6, 6:3.

Peti teniser sveta pobedio je posle četiri sata i 21 minuta i 16. put u 18 učešća na turniru, plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa.

On je šest puta oduzeo servis kanadskom teniseru, koji je napravio četiri brejka.

Osvajač rekordnih 13 titula na Rolan Garosu igraće u četvrtfinalu protiv branioca titule, srpskog tenisera Novaka Đokovića.
 
U međusobnim duelima Đoković vodi 30:28, ali Španac ima sedam pobeda u njihovih devet mečeva na Rolan Garosu.
 
Na pariskom grend slemu Nadal je ostvario 109 pobeda i ima tri poraza.
 
O Đokovićevoj pobedi danas detaljnije OVDE.
  • Mazohista

    30.05.2022 01:10
    Prosecna srbenda
    Sta ima,kako si?Jao ne pitaj,nema posla,nema para,ma nema zivota...Pa zar je bas toliko lose? Kako nije,plata mizerna,jedva prezivljavamo,nema ni za dete,zena nervozna,maltretiraju je na poslu,moji nemaju ni za lekove,ja bolestan nemam za privatnog lekara,a drzavni svi pobegli na zapad,muka ziva.Pa sto je to tako?Kako sto,sto nam diktator i mafija vode drzavu,a eno vidim sad mu se i Djokovic uvlaci i dize mu rejting...strasno.Sta ces veceras?Kako sta,navijam za Djokovica,valjda ce razbiti onog Nadala,ne mogu da ga smislim.
  • Žak

    29.05.2022 22:47
    Razbiće ga Nole.
    Idemoooo!!!
  • Ridler

    29.05.2022 22:25
    Prodani Gargamel
    Navijam za onoga ko nije dizao rejting Vucicu pred izbore kao vracanje usluge za falsifikovani pcr test i ono druzenje sa decom sa navodno pozitivnim pcr testom,navijam za onoga ko nije govorio kako Vesic odlicno vodi BG,za onoga koji nije hvalio VULINA da odlicno vodi policiju,za onoga cija tasta preko veze ne pravi minihidroelektrane i trpa reke u cevi za onoga ko nije preko veze pokupovao pola zemljista u BG-u,a placa porez u Monaku,E ZA NJEGA NAVIJAM!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.