Nadal namerava i sledeće godine da igra na Rolan Garosu

Španski teniser Rafael Nadal odbacio je danas spekulacije da naredne godine neće igrati na Rolan Garosu u Parizu.
Nadal je, uoči četvrtfinalnog meča protiv prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, rekao da je njegova teniska budućnost "super teška" zbog hronične povrede stopala. Mediji su zbog toga spekulisali da bi ova godina mogla da bude poslednja za Nadala na Rolan Garosu, gde je osvojio rekordnih 13 trofeja.
"Verujem da mogu da se vratim (na Rolan Garos). Prihvatam stvari kako se dešavaju, nemam nameru da to izgleda kao oproštaj. Nastavljamo da tražimo rešenje za moju povredu stopala. Nameravam da se vratim na Rolan Garos i sledeće godine", rekao je Nadal, preneo je Eurosport.
Nadal će u petak u polufinalu Rolan Garosa igrati protiv Aleksandra Zvereva iz Nemačke.
 
U drugom polufinalu igraju Marin Čilić iz Hrvatske i Norvežanin Kasper Rud.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).