Krajinović bez titule na londonskom turniru Kvins

Filip Krajinović nije danas uspeo da osvoji titulu na londonskom turniru Kvins, pošto je u finalu izgubio od branioca titule Italijana Matea Beretinija posle dva seta, 5:7, 4:6.
Beretini je pobedio posle sat i 34 minuta i odbranio titulu na turniru u Londonu.
Teniseri su u prvom setu osvajali gemove na svoje servise sve do petog kada je Beretini napravio brejk i poveo sa 3:2. Krajinović je odmah vratio brejk, obojica su posle toga osvajali gemove na svoje servise sve dok Italijan u 11. gemu nije napravio novi brejk i poveo sa 6:5. On je posle toga osvojio gem na svoj servis i posle prve set lopte poveo u meču.
Beretini je u petom gemu drugog seta oduzeo servis Krajinoviću i posle gema osvojenog na svoj servis poveo je sa 4:2. On je do kraja sačuvao prednost brejka i osvojio sedmu titulu u karijeri.
 
Krajinović u petom ATP finalu nije uspeo da osvoji titulu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.