Vaterpolisti Srbije ubedljivi protiv Kazahstana

Vaterpolisti Srbije pobedili su danas Kazahstan sa 22:3 (4:0, 8:1, 5:0, 5:2), u poslednjem, trećem kolu Grupe D Svetskog prvenstva.
Vaterpolisti Srbije ubedljivi protiv Kazahstana
Foto: Pixabay (ilustracija)

Srbija je sa sve tri pobede u grupi obezbedila direktan plasman u četvrtfinale.

Najefikasniji kod Srbije bio je Strahinja Rašović sa šest pogodaka, a pratili su ga Nemanja Vico, Marko Radulović i Radomir Drašović sa po tri gola.
Sve golove za Kazahstan postigao je Srđan Vuksanović.
 
Srbija je od starta meča bila mnogo bolji protivnik i već na kraju druge četvrtine je imala 11 golova prednosti.
 
Naši vaterpolisti su u nastavku meča nastavili sa dobrom igrom, nisu se opuštali, pa su na kraju pobedili sa 19 pogodaka razlike.
 
SAD i Australija će takmičenje nastaviti u osmini finala, dok je Kazahstan SP završio na četvrtom mestu u grupi sa sva tri poraza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.