Borac ne prihvata Lalatovićevu ostavku: On nije heroj, ali je dokazao da je borac

Šef Borca Nenad Lalatović ponudio je ostavku, a klub je "posle prespavane noći" nije prihvatio.
Borac ne prihvata Lalatovićevu ostavku: On nije heroj, ali je dokazao da je borac
Foto: 021.rs
Lalatović je podneo ostavku na mesto trenera banjalučkog Borca, nakon samo tri utakmice. Posle velikog neuspeha u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, Borac je loše startovao i u domaćem prvenstvu. Uprkos vođstvu od 2:0 na poluvremenu protiv Sloge iz Doboja, Borac nije uspeo da upiše pobedu, pošto je susret završen sa 2:2. Nakon meča, trener Borca Nenad Lalatović saopštio je da je podneo ostavku.
Dan kasnije, oglasio se Borac saopštenjem u kojem navodi da ne prihvata ostavku i da Lalatović ostaje šef struke tima iz Republike Srpske.
"UO FK Borac ne prihvata ostavku Nenada Lalatovića koji ostaje šef stručnog štaba našeg kluba. Nenad Lalatović, stručni štab i igrački kadar imaju punu podršku svih članova UO FK Borac na putu ka ostvarenju zacrtanih ciljeva u tek započetoj sezoni. Od zacrtanog, 10. juna, kada smo krenuli sa pripremama za novu sezonu ne odstupamo ni pedalj. Naši ciljevi su jasni, povratak trofeja u Banjaluku. Naši ciljevi nisu ni bliži, ni dalji nakon tri odigrane utakmice u novoj sezoni. Štaviše, naša borba tek počinje. I neće biti nimalo laka. Onaj ko je pomislio da će taj put, tek pukim dolaskom Nenada Lalatovića, biti lak, neka se zapita kada je to bilo lako", navodi se u saopštenju.
 
Oni dodaju da Lalatović nije heroj, ali je za minulih dvanaest godina trenerske karijere dokazao da je borac. 
 
"Nenad Lalatović ostaje u FK Borac da pokaže, po ko zna koji put, da je borac. UO FK Borac neće dopustiti "prijateljima kluba" da odnesu još jednu sitnu pobedu. UO FK Borac uz punu podršku Nenadu Lalatoviću, stručnom štabu i igračkom kadru, želi još jednom da uputi izvinjenje svim iskrenim navijačima, koji su proveli besane noći zbog rane eliminacije iz kvalifikacija za Ligu konferencija. Vreme ne možemo da vratimo, ali ono koje je pred nama daje nam za pravo da se nadamo da će naši "crveno plavi" pokazati da su dostojni grba koji nose na dresu. UO FK Borac poziva sve navijače da pruže podršku našoj ekipi u predstojećoj utakmici sa FK Sarajevo i da uz vaš huk "crveno plavi" pokažu snagu na terenu", dodaje klub.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).