Odbojkašice Srbije pobedile Tajland na Svetskom prvenstvu

Odbojkašice Srbije pobedile su danas u Lodju selekciju Tajlanda sa 3:0 u setovima (25:23, 25:17, 25:15), u meču trećeg kola Grupe F druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu.
Najbolji učinak u selekciji Srbije imala je Ana Bjelica sa 15 poena, Bojana Milenković je upisala 14, a po 10 poena su zabeležile Maja Aleksić i Jovana Stevanović.
U selekciji Tajlanda Kokram Pimpičaja je zabeležila osam poena, dok je šest poena upisala Kongiot Ajčaraporn.
Srbija je pobedom nad Tajlandom osigurala prvo mesto u Grupi F pred četvrtfinale. Aktuelne svetske prvakinje su ostvarile i osmu pobedu na turniru i zadržale maksimalan učinak.
 
Tajland je na šestom mestu u Grupi F sa 10 bodova.
 
Odbojkašice Srbije poslednji meč u drugoj fazi igraju sutra protiv Turske od 17.30h.
  • Boki

    08.10.2022 09:01
    A RTS ne prenosi utakmice,ova nagrdna vlast je zlo neviđeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.