Fetel ne isključuje mogući povratak u Formulu 1

Četvorostruki svetski šampion Sebastijan Fetel, koji se na kraju sezone povlači iz šampionata Formule 1, rekao je danas da ne može da isključi mogući povratak u narednim godinama.
"Mislim da onog trenutka kada odustaješ, odustaješ. Ali ne možete ništa da isključite", rekao je Fetel u intervjuu za nemački RTL.
Fetel je šampionske titule osvojio kao član Red Bula u periodu od 2010. do 2013. godine, potom je vozio za Ferari, a od 2021. je član Aston Martina.
On je na pitanje da uporedi povratak sedmostrukog svetskog prvaka Mihaela Šumahera (vozio za Mercedes od 2010. do 2012.), rekao da je svaka osoba drugačija.
 
"Svako ima drugačiji život i ide svojim putem. Možda tu i tamo postoje odredjene paralele, ali mislim da ne mogu da odgovorim na pitanje u tom smislu. Danas na to mogu da odgovorim sa ne, ali možda ću sledeće ili za dve godine o tome razmišljati potpuno drugačije. Vreme će pokazati", istakao je 35-godišnji nemački vozač.
 
Dve trke pre kraja šampionata Formule 1 Fetel zauzima 11. mesto sa 36 bodova.
 
Šampionat se nastavlja u nedelju u 19 sati trkom za Veliku nagradu Brazila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.