Magnusen stigao do prve pol pozicije u karijeri

Vozač Hasa Danac Kevin Magnusen ostvario je najbrže vreme u kvalifikacijama pred sprint trku Formule 1 za Veliku nagradu Brazila.
Magnusen stigao do prve pol pozicije u karijeri
Foto: FoNet/AP
Magnusen je najbržim vremenom u kvalifikacijama za sprint trku osvojio i prvu pol poziciju u karijeri.
Danac je najbrži krug odvezao za jedan minut, 11,674 sekundi, dok je drugi završio aktuelni svetski šampion i najbolji ove sezone vozač Red Bula Maks Verstapen sa 0,203 sekunde zaostatka.
Treće mesto je zauzeo je vozač Mercedesa Džordž Rasel (0,385), a vozač Meklarena Lando Noris je završio na četvrtoj poziciji (0,589).
 
Među prvih devet našli su se i Karlos Sainc (Ferari), Esteban Okon (Alpina), Fernando Alonso (Alpina), Luis Hamilton (Mercedes) i Serhio Peres (Red Bul).
 
Kvalifikacije su bile na kratko prekinute, zbog izletanja sa staze Džordža Rasela.
 
Sprint trka na programu je u subotu od 20.30, a trka za Veliku nagradu Brazila biće vožena u nedelju od 19 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.