Srbija - Švajcarska: Nerešeno na poluvremenu

Rezultat je nerešen 2:2 na poluvremenu meča Srbije i Švajcarske u odlučujućoj utakmici Grupe G za plasman u osminu finala Mundijala u Kataru.
Švajcarska je povela u 20. minutu. Strelac je bio Šaćiri i to uz mnogo konfuzije u odbrani Srbije, a lopta je usput i pogodila nekoga ispred golmana Vanje Milinkovića Savića. 

Srbija je izjednačila u 27. minutu, golom Aleksandra Mitrovića. Sjajno je ubacio Kostić sa leve strane, a Mitrović je bio najviši u skoku i pogodio za 1:1.

Fudbaleri Srbije poveli su u 35. minutu, golom Vlahovića. Majstorci je asistirao Dušan Tadić, a naš napadač je ostao u izglednoj situaciji i pogodio za vođstvo.
 
U 44. minutu - 2:2. Nova neuspela ofsajd zamka i Švajcarci su došli do izjednačenja. Strelac je Embolo.
 
Veliku priliku Srbija je imala u 11. minutu, kada je Andrija Živković pogodio stativu sa nekih 20 metara.
 
U 1. minutu meča bila su dva zicera za Švajcarsku i dve fenomenalne odbrane Vanje Milinkovića Savića. Prvo je šutirao Džaka, a potom i Emboli.
 
Na meču između Brazila i Kameruna nema golova.
  • Pomalo znam

    03.12.2022 09:27
    Dovidjenja i prijatno
    U prvom poluvremenu igrao se fudbal..U drugoj polovini guske u magli,jedva se videli..Treba prihvatiti surovu realnost,svi su bili bolji od nas u grupi..Nema tu nikakve filozofije,dostigli smo svoj trenutni maksimum i zasluzeno idemo kuci..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.