Adriana Vilagoš proglašena za Zvezdu u usponu

Adriana Vilagoš proglašena je večeras za Zvezdu u usponu u izboru svetske atletike.
Ona je ove godine odbranila titulu svetske šampionke u bacanju koplja u konkurenciji do 20 godina, osvojila je srebro na seniorskom Evropskom prvenstvu i zauzela 11. mesto najboljih svetskih rezultata u uzrastu do 20 godina.
"Ovo mi je veliko priznanje. Jako sam srećna i velika mi je čast da sam izabrana za 'Rising star' Svetske atletike. Godina mi je bila baš uspešna, ova titula je krunisanje svega i daje mi krila da još više treniram i budem još bolja", navela je Adriana Vilagoš.
Nominovane su bile i kenijske atletičarke u disciplini 3.000 metara stipl Fejt Čerotič i Žaklin Čepkoeč, Južnoafrikanka Min De Klerk koja se takmiči u bacanju kugle i diska i Jamajčanka Kerika Hil, sprinterka na 100 metara s preponama.
  • Branimir

    08.12.2022 13:00
    PRAVI PRIMER ZA MLADE
    Bravo Adriana!!!
  • Lea

    06.12.2022 09:18
    Jupi
    Divna vest, veliko priznanje, velika čast i ponos za nas. Ulepšala nam je dan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.