Dalić: Ovo je pobeda za hrvatske branitelje, ovo nije naš kraj

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić čestitao je igračima plasman u polufinale Svetskog prvenstva i naveo da pobeda nad Brazilom nije kraj za tu selekciju.
"Svaka čast momcima, sjajna utakmica od prve do poslednje minute, izbacili smo glavnog favorita. Ovo je Hrvat, ovo je Hrvatska. Kad treba, kad je najvažnije, rekao sam nikad ne potcenjujte. Ponos, hrabrost, vera i domoljublje i Hrvat uvek uspe. Momcima svaka čast, ponos do neba, ali ovo nije naš kraj, idemo dalje", rekao je Dalić za Hrvatsku radioteleviziju.

Fudbaleri Hrvatske plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su pobedil Brazil ukupnim rezultatom 5:3.

U regularnom delu nije bilo golova, a posle produžetaka rezultat je bio 1:1. U penal seriji Hrvatska je pogodila četiri penala, dok su brazilski igrači dva puta bili precizni.
 
Dalić je dodao da su svi igrači dali svoj maksimum.
 
"Ovo je za hrvatski narod, nek uživa svaki Hrvat u celom svetu. Znam da nas volite, znam da nas obožavate, mi možemo puno toga napraviti i Hrvatska je to pokazala. Ja sam srećan čovek, Hrvatska dva puta ulazi u polufinale, mi sa tri miliona stanovnika. Ovo je pobeda za hrvatske branitelje. Ovi momci nisu normalni", rekao je Dalić.
  • bar su iskreni

    11.12.2022 03:54
    Naši nikad ne bi rekli da je pobeda za heroje sa Košara i sve ostale srpske ratne veterane.
  • 5:0

    10.12.2022 13:03
    @Zebra
    Neko je hteo veliku Srbiju, branitelji su odbranili Hrvatsku, svidjalo se to nekom ili ne.
  • Mićović

    10.12.2022 09:40
    Mićović
    Čovek ništa loše nije izjavio niti koga uvredio! Neki građani Srbije koji su ostali zarobljeni u 90-im i 19 veku lupetaće gluposti! Hrvati su ozbiljna država i narod koji napreduje u svakom smislu! Bravo Kraljevi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.