Đoković o povredi: Uopšte nije dobro

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pobedom nad Francuzom Encom Kuakoom.

Meč su obeležile provokacije sa tribina, medicinski tajm aut srpskog tenisera zbog povrede zadnje lože, ali i dobra igra u poslednja dva seta. O svemu je neposredno po završetku meča sa Barbarom Šet razgovarao tridesetpetogodišnji teniser, prenosi Sport klub.

Bio je Đoković i meta provokacija na tribinama, a u jednom trenutku morao je da interveniše kod sudije kako bi se nepristojni navijači udaljili iz gledališta.

"Bilo je od svega pomalo večeras, srećan sam što sam prošao kroz ovakav meč, jeste da sam igrao četiri seta, želeo sam tri, ali dobro. Priznanje njemu ide, dobar tenis je igrao krajem drugog seta. Može da bude to ‘električno’, na pozitivan i negativan način za igrače", kazao je Novak Đoković.
 
Loptice su na AO nešto drugačije nego na drugim turnirima.
 
"Loptice su malo sporije nego pre nekoliko godina, mislim da dosta igrača se žali, ja se ne žalim, ali primećujem i komentarišem. To je u ovim uslovi malo teže, on je sjajan atleta, dobro se kreće, ide napred, nije promašivao, udarao je jako dobro. Posle svega, imao sam dobar start u trećem i četvrtom setu", rekao je devetostruki osvajač Australijan opena.
U drugom setu Novak je zbog povrede zadnje lože morao da zatraži medicinski tajm aut.
 
"Nije uopšte dobro, da budem iskren sa sobom. Ali idem dan po dan, molim Boga da pomogne, tu su i fizioterapeuti. Hajde da idemo dan za danom, nadam se da ću biti spreman", naveo je Đoković, prenosi Sport klub.
 
U narednoj rundi Đoković će igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova, koji je u sredu savladao srpskog tenisera Lasla Đerea.
  • @Novi sad

    20.01.2023 06:43
    ti
    nisi video Novi Sad ni na razglednici, nema kod nas takvih kretena
  • Novi sad

    19.01.2023 16:38
    Odučiće Dimitrov njega od ove igre

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.