Nemački košarkaš nastradao u saobraćajnoj nesreći

Nemački košarkaš Mubarak Salami nastradao je u saobraćajnoj nesreći.

Igrač rođen 1996. godine je igrao za Dragons Rondorf, a tokom karijere je nastupao i za SBB Baskets i Hamburg, odnosno bio je poznat ljubiteljima košarke iz Nemačke.

Život je izgubio na putu između Berhofa i Švarmšteta u petak uveče, a policija navodi da je automobil kojim je upravljao udario u kombi. Nije poznato da li su posebne okolnosti uticale na sudar ili je samo izgubio kontrolu na vozilu dok je vozio ka Hamburgu.

Salami je dva puta bio najbolji strelac nemačke lige.
 
"Zajedno sa Košarkaškim savezom Nemačke opraštamo se od Mubaraka Salamija. Dvostruki najbolji strelac lige, koji je igrao za Hamburg, Dragonse i SBB Baskets, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi. Upućujemo iskreno saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru", navodi se u saopštenju Bajerna iz Minhena.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).