Stojković: Bićemo spremni i za Crnu Goru

Selektor Dragan Stojković bio je zadovoljan nakon startne pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.
Stojković: Bićemo spremni i za Crnu Goru
Foto: Beta/AP
Najbolji srpski fudbaleri bili su bolji od selekcija Litvanije u Beogradu i pobedili na stadionu "Rajko Mitić" sa 2:0.
"Zadovoljan sam. Znate, uvek je prva utakmica najvažnija i u psihološkom smislu vrlo teška. Ako pitate bilo kog u Srbiji, svi kažu da je normalno da se pobedi, ali treba pobediti. Mislim da su momci odigrali onako rutinski rekao bih, potpuno smo zasluženo pobedili i to je najvažnija stvar - da smo krenuli sa tri boda što je bilo u planu i drago mi je zbog toga", naglasio je Dragan Stojković.
Srbija već za tri dana igra novi meč i to mnogo zahtevniji. Rival je Crna Gora, koja je u prvom kolu pobedila kao gost Bugarsku.
 
"Moraćemo da budemo spremni. Tu nema izgovora. Generalno, raspored je takav da već za tri dana igramo utakmicu u Podgorici i verujem da ćemo biti spremni. Bilo je i nekih promena u ekipi najviše iz razloga da bismo sačuvali energiju i svežinu koja će biti potrebna i to je to. U principu, bitno je da nema povreda i ono što mene posebno raduje je clean sheet ili u prevodu da nismo primili gol. To posebno uliva samopozdanje ekipi da vidi da može da odigra i na takav način", navodi on.
 
Pohvalio je selektor za kraj mlade i nove igrače: Erakovića, Joveljića, Samardžića, kao i generalno ceo tim.
  • Инспектор Вишекруна

    25.03.2023 12:08
    Стани мало!
    Ако Црна Гора ангажује Муслина за селектора?
    Бежаћеш за Јапан? Вучко за Ријад а ти до Нагоје?
  • Vesela Kladionica

    25.03.2023 11:43
    Nacionalna prevara huligana
    Magla kriminalne organizacije.
  • Plaćač poreza

    25.03.2023 11:05
    Kada kreće pljačka ovog naroda preko izgradnje Nacionalnog stadiona?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).