Đoković pred današnji start u Rimu: Osećam se dobro, nedostaju mi mečevi

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da se oseća dobro uoči prvog meča na mastersu u Rimu, nakon što je zbog povrede desnog lakta propustio turnir u Madridu.
Đoković pred današnji start u Rimu: Osećam se dobro, nedostaju mi mečevi
Foto: Beta/AP
"Uvek se tu i tamo nađe poneka sitnica koja stane na put, ali to je normalno. Kada više nemaš 25 godina, mislim da više osećaš neke stvari. Pretpostavljam da je potrebno malo više vremena da se oporaviš. Ali osećam se dobro", rekao je Đoković, koji 22. maja puni 36 godina.
Srpski teniser propustio je prva dva mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa, a jedini ovogodišnji nastup na turnirima iz serije 1000 zabeležio je u Monte Karlu.
U Kneževini je poražen u trećem kolu od Italijana Lorenca Muzetija, a zatim je na turniru Srpska open u Banjaluci eliminisan u četvrtfinalu od Dušana Lajovića.
 
"Nedostaje mi takmičenje", rekao je Đoković, koji u Rimu brani titulu.
 
Đoković će, bez obzira na rezultat u glavnom gradu Italije, po završetku turnira prepustiti prvo mesto na ATP listi Špancu Karlosu Alkarasu.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u petak 12. maja počinje odbranu titule na mastersu u Rimu. On će igrati na centralnom terenu od 19 sati meč drugog kola protiv Argentinca Tomasa Martina Ečeverija. 
 
Đoković brani titulu u glavnom gradu Italije, do sada je šest puta bio šampion Rima, a prvi trofej osvojio je 2008. godine

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).