FOTO: Predstavljeni košarkaški dresovi u kojima će Srbija igrati na Svetskom prvenstvu

Košarkaški savez Srbije predstavio je nove dresove "orlova" u kojima će nastupati na Svetskom prvenstvu u košarci koje se održava u Indoneziji, Japanu i Filipinima.
Dresovi koje je izradio Pik sport bojom neodoljivo podsećaju na one u kojima je Jugoslavija 2002. godine osvojila Mundobasket u Indijanapolisu.
Dresovi su tamno-plave boje, a sa strane imaju tačke u bojama srpske zastave.
Zvaničnu uniformu "orlova" na predstojećoj smotri najboljih košarkaških reprezentacija sveta prvi je obukao reprezentativac Srbije i košarkaš Atlanta hoksa Bogdan Bogdanović.
 
 
Srbija za protivnike u grupi ima: Portoriko, Južni Sudan i Kinu.
  • Veljko

    21.05.2023 12:58
    A kragna i rukavi u bojama hrvatske zastave , samo fali šahovnica.
  • Jaša se kasno

    21.05.2023 12:39
    Opametio
    "Junaci iz Indijanapolisa" kojima je ispod časti bilo da ih primi Zoran Đinđić.
    A ovi sada dresovi - znamo da je SFRJ bila najbolja, pa da štrpnemo od slave te države i njene košarke, a Srbija je zapravo sušta suprotnost SFRJ.
  • Džo

    21.05.2023 11:40
    Budale ne znaju ni kako nam izgleda zastava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.