Novak Đoković pao na treće mesto ATP liste

Novak Đoković pao je na treće mesto na danas objavljenoj ATP listi, na kojoj je prvo mesto preuzeo Španac Karlos Alkaras.
Novak Đoković pao na treće mesto ATP liste
Foto: FoNet/AP
Đoković nije uspeo da odbrani titulu na mastersu u Rimu, gde je eliminisan u četvrtfinalu i pao je na treće mesto sa 5.955 bodova.
Alkaras je prvi sa 6,815 bodova, a posle osvajanja titule u Rimu Rus Danil Medvedev popeo se sa trećeg na drugo mesto i ima 6.330 bodova.
Norvežanin Kasper Rud i Grk Stefanos Cicipas zadržali su četvrto i peto mesto, a finalista turnira u Rimu Danac Holger Rune napredovao je za jedno mesto, do šestog.
 
Ruski teniser Andrej Rubljov pao je za jedno mesto, na sedmo, a do 10. mesta pozicije su zadržali Italijan Janik Siner, Amerikanac Tejlor Fric i Kanađanin Feliks Ože-Alijasim.
 
Od srpskih tenisera Miomir Kecmanović napredovao je za jedno mesto do 36. sa 1.055 bodova, a Dušan Lajović pao je za pet mesta, na 51. sa 899 bodova. Laslo Đere popravio je plasman za pet pozicija i sada je 57. igrač sveta sa 845 bodova, dok je Filip Krajinović pao za 18 mesta, na 92. sa 661 bodom.
  • 30-to mesto

    22.05.2023 16:53
    Kako bi ja voleo da padnem na 30-to mesto Atp, to bi značilo da imam više miliona na računu
  • Banderaš

    22.05.2023 10:52
    Histerija na terenu
    On je čovek privatnik,neka se bori(ako hoće) ili neka odmara sa porodicom(što bi mu bilo pametno).
    Zašto bi se ja brinuo za nekoga ko ima na knjižici 1 milijardu € i mesečne prihode od 2 miliona €?
    Neka mu je sa srećom,ali za njega ne brinem.
    Mogao je bar jednu bolnicu da sagradi za srbiju,na primer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.