Đokovićev kraj karijere: Njegov otac kaže još godinu i po

Otac najboljeg tenisera Srbije i najboljeg igrača belog sporta u istoriji Srđan Đoković kaže da je izvesno da će kraj karijere njegovog sina brzo doći.
Đokovićev kraj karijere: Njegov otac kaže još godinu i po
Foto: FoNet
On je o tome govorio u sedmoj epizodi dokumentarnog serijala "NOVAK - neispričane priče", koja nosi naziv "Porodica".

Prema njegovom mišljenju, Novak je već trebalo da prestane da se bavi tenisom.

U Sportalovom dokumentarcu, Srđan Đoković je istakao da bi voleo da njegov sin uskoro završi karijeru. 
 
"Da neki mladi, drugi zauzmu svoje mesto, pa da on polako... Ne da je kraj, ali za jedno godinu i po dana... Moja je želja kao oca, odnosno ja sam mislio da odavno treba da prestane da se bavi ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao, u svakom pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo jer je maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga ni makac", istakao je Srđan Đoković. 
 
On dodaje da je sve njegove želje Novak već ispunio pre sedam-osam godina. 
 
"Ovo ostalo je sve bonus neverovatan. Ali to nije ceo njegov život, tenis je samo jedan segment njegovog života. On će tek biti priznat i poznat u svetu po tome šta bude radio posle ovog sveta tenisa iz kojeg će izaći, nadam se, sledeće godine", napomenuo je Đokovićev otac.
 
 
  • Terazijski Crnogorac

    26.07.2023 18:58
    Igrace duze sigurno
  • BV

    26.07.2023 18:12
    Kraj.
    Pa... sasvim realno.
    Znači još ostatak ove, i sledeća (olimpijska) godina - i to je to.
  • Goran

    26.07.2023 17:10
    Giran
    To skoro svi znaju da 2025 zavrsava karijeru jer mu tada isticu ugovori sa Sponzorima! On bi i ranjije zavrsio ali veliki novac je bio u igri i ostaobi bez njega! Bilo kako bilo sve sto je postigao sam je postigao I to nije ni Malo! Jedino mu zameram sto se uvatio sa AV jer zaista nije imao potrebe za tim jer odavno je usao u Klub Milijardera neisprljan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).