Đere zaustavljen u prvom kolu Šangaja

Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo masters turnira u Šangaju, pošto je izgubio od Australijanca Rinkija Hidžikate sa 6:7, 5:7.
Đere zaustavljen u prvom kolu Šangaja
Foto: Beta/AP
Meč Đerea i Hidžikate, 36. i 75. tenisera sveta, trajao je dva sata i 17 minuta.
U prvom setu je bilo brejk prilika, ali ne i brejkova, pa je sve rešeno u taj-brejku koji je pripao Australijancu sa 7:4.
Hidžikata je prvi stigao do brejka u drugom setu, u trećem gemu, Đere je uspeo da se vrati i izjednači na 5:5, ali mu je Australijanac već u narednom gemu ponovo oduzeo servis.
 
Naredni protivnik Hidžikate na turnira u Šangaju biće Grk Stefanos Cicipas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.