Đoković preko Ečeverija do osmine finala Pariza

Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala masters turnira u Parizu, pošto je pobedio Argentinca Martina Ečeverija sa 6:3, 6:2.
Đoković preko Ečeverija do osmine finala Pariza
Foto: FoNet/AP
Đoković je protiv 31. igrača sveta slavio posle sat i 24 minuta igre.
U prvom setu su teniseri bili sigurni na svoj servis sve do osmog gema kada je Đoković iskoristio prvu šansu koja mu se ukazala. U tom gemu je realizovao drugu brejk loptu, da bi u narednom iskoristio i prvu set loptu.
Đoković je odmah na startu drugog seta napravio brejk, nakon čega se u narednom gemu pomučio ali je uspeo da potvrdi brejk i povede sa 2:0. Najbolji teniser sveta je drugi set prelomio novim brejkom u petom gemu, da bi devetom iskoristio treću meč loptu.
 
Naredni protivnik Đokovića u Parizu biće Holanđanin Talon Grikspor, koji je u drugom kolu pobedio Španca Alehandra Davidoviča Fokinu sa 6:2, 6:2. Đoković i Grikspor su se do sada sastali dva puta i oba puta je slavio srpski teniser.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.