Đoković neće igrati do marta

Novak Đoković neće igrati nijedan meč do 6. marta, saopšteno je na njegovom zvaničnom sajtu.
Đoković neće igrati do marta
Foto: FoNet
Kako se navodi, Đoković neće odigrati nijedan turnir u februaru, a na teren će se vratiti početkom marta na Mastersu u Indijan Velsu.
Đoković je juče neočekivano eliminisan u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera.
Tada je rekao da ga je Italijan Janik Siner potpuno nadigrao i da je na neki način šokiran nivoom svoje igre u tom duelu.
 
"On je zasluženo u finalu. Potpuno me je nadigrao. Ja sam na neki način šokiran nivoom svoje igre. Nisam mnogo toga uradio kako treba u prva dva seta. Pretpostavljam da je ovo jedan od najgorih mečeva koje sam odigrao na grend slem turnirima. Barem koliko se sećam", rekao je Đoković
 
Đoković je ove godine pokušavao da osvoji 11. titulu na Australijan openu, ali je u polufinalu izgubio od Sinera posle četiri seta, 1:6, 2;6, 7:6, 3:6. 
  • /

    27.01.2024 16:11
    /
    stac ce mu vise medalje kada ce dobiti gondole i kosutnjake
  • Razonoda

    27.01.2024 13:31
    Bravo No.1
    Najbolji svih vremena i dalje Igra.
  • EvoOvako

    27.01.2024 13:25
    Novak je
    Živa legenda tenisa. Obzirom na ponašanje, očigledno je dobar čova - razdelio je pomoći prilično, pomaže mladim teniserima, bori se za prava tenisera, ne reklamira kladionice, nema skandala itd.
    Respektabilno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Mbape napušta PSŽ posle sedam godina

Francuski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape objavio je danas da će na kraju sezone napustiti ekipu iz Pariza, nakon sedam godina provedenih u klubu.

Argentinski teniser suspendovan na pet godina

Argentinski teniser Eduardo Agustin Tore suspendovan je na pet godina zbog 35 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), objavila je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa.