Gradonačelnica Pariza poručila građanima: Ne napuštajte Pariz tokom Olimpijade, to bi bila glupost

Tokom Olimpijskih igara "Pariz će biti veličanstven, ne napuštajte ga, to bi bila glupost", izjavila je gradonačelnica glavnog grada Francuske An Idalgo.
Gradonačelnica Pariza poručila građanima: Ne napuštajte Pariz tokom Olimpijade, to bi bila glupost
Foto: Beta/AP
"Zajedno ćemo vibrirati. Pariz će biti veličanstven. Ne odlazite ovog leta, to bi bila glupost, biće nam neverovatno", rekla je An Idalgo na otvoranju jedne košarkaške arene u Parizu, koji je domaćin Olimpijskih igara.
 
Ta košarkaška sala, koja je u vlasništvu pariskih vlasti, ima 8.000 mesta za gledaoce.
An Idalgo je na otvaranju rekla da oseća "početak čarolije Olimpijskih igara".
 
 
Na otvaranju arene bila je prisutna i ministarka sporta i Olimpijade Ameli Udea-Kastera koja je sa svoje strane pohvalila "podsticaj koji Olimpijada može dati transformacijama" u četvrti Pariza u kojoj se nalazi pomenuta sportska hala.
Taj deo glavnog grada, Šapel, jedan je od ugroženijijh delova Pariza. U toj četvrti će tokom Olimpijade biti organizovana takmičenja u badmintonu i ritmičkoj gimnastici.
 
Olimpijske igre biće održane u glavnom gradu Francuske od 26. jula do 11. avgusta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).