VIDEO: Kanzas Siti čifsi pobednici 58. Superboula

Kanzas Siti čifsi osvojili su 58. izdanje Superboula, savladavši San Francisko fortinajnerse nakon produžetka rezultatom 25:22.
VIDEO: Kanzas Siti čifsi pobednici 58. Superboula
Foto: Beta/AP
Čifsi su na taj način osvojili drugu uzastopnu titulu, a u prethodnih pet godina podizali su Lombardijev trofej čak tri puta.
 
Po treći put u karijeri Patrik Mahoms je proglašen najkorisnijim igračem Superboula, nakon što je još jednom dokazao da je legitimni naslednik legendarnog Toma Brejdija.
Ukupno je sakupio 399 jardi uz dva bačena tačdauna i jedno presečeno dodavanje i predvodio pobednički drajv u produžetku.
 
Fortinajnersi su vodili tokom većeg dela meča i dva puta bili u situaciji da odbranom dođu do prve titule nakon trideset godina, ali defanzivni deo ekipe nije imao rešenje za napad Čifsa.
Nije Fortinajnersima pomoglo ni 160 kombinovanih jardi raspoloženog Kristijana Mekefrija, uz solidnu partiju kvoterbeka Broka Pardija koji je pokazao da može biti dugogodišnje rešenje za ekipu iz Kalifornije.
 
 
Po završetku utakmice, Mahoms je izjavio da misija njegove ekipe još uvek nije završena.
 
"Ovo je sada dinastija, još uvek nismo završili posao", poručio je Mahoms.
 
Čifsi su ovom pobedom došli do četvrtog Lombardijevog trofeja u istoriji franšize.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).