Đoković neće igrati na turniru u Majamiju

Prvi teniser sveta Novak Đoković neće učestvovati na masters turniru u Majamiju, objavio je Sport klub.
Na mastersu u Indijan Velsu Novak je neočekivano završio učešće već u trećoj rundi, porazom od Luke Nardija.
"Majami je tu, hajde da vidimo. Pre deset minuta sam bio na terenu, glava mi je i dalje malo vruća. Moram da uzmem dan-dva, pa onda da vidim šta želim sledeće da uradim", rekao je Đoković neposredno posle poraza od Italijana.
Đoković će sada početi da se priprema za masterse na šljaci, a očekuje se da će nastupiti već na prvom, koji počinje u Monte Karlu 7. aprila.
  • K

    15.03.2024 11:24
    K
    PENZIJA.
  • Za Igora

    15.03.2024 06:50
    Za Igora
    Ne znam kako je igra Novaka Đokovića prošle godine u nezaustavljivom padu, a osvojio je 3 GS, završni slem, 2 mastersa 1000 i 1 turnir od 250. Mislim da je to više nego brilijantan rezultat. To što sad ima blokadu je iz glave. Očigledno traži motiv. Teško je imati motiv kad imaš sve.
    Daleko je on još od penzije.
  • Igor

    14.03.2024 18:28
    Igor
    Novak bi trebao da se povuce iz Tenisa kako nebi doziveo najveće ponizenje kao mnogi veliki sportisti. Godine su učinile svoje i treba biti svestan kada je kraj. Ostaće upamćen kao najbolji sportista Srbije i jedan od najboljih Tenisera Sveta ikada. Tako ja gledam na njega kao gledaoc i imajući u obzir zadnjih godinu dana njegove igre koja je u neuzaustavljivom padu. Bolje otići kao br1 nego da te 20 i vise godina mladji igraci ponize.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).