Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.
Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču
Foto: FoNet (AP)
Odlučujući trenutak na meču viđen je sedmom minutu. Lazar Samardžić je sa desne strane centrirao na prvu stativu, na kojoj se najbolje snašao Milinković-Savić, izbegao ofsajd i sa pet metara zatresao mrežu.
 
Samo tri minuta kasnije, Laifis je nakon udarca Samardžića igrao rukom u svom šesnaestercu, a sudija je pokazao na "belu tačku".
 
Odgovornost je preuzeo Mitrović, šutirao u donji levi ugao, ali je golman Kipra Malj odranio njegov šut.
Mitrović je pokušao i u 25. minutu, šutirao je glavom nakon kornera koji je izveo Kostić, ali direktno u golmana Kipra.
 
Na poluvremenu, Dušan Tadić je zamenio Samardžića, i postao sa 106. mečeva u reprezentaciji rekorder po broju utakmica za selekciju Srbije. On je listi prestigao Branislava Ivanovića.
U 50. minutu udarac je oprobao Kostić, šutirao iskosa sa ivice šesnaesterca, ali je pogodio spoljni deo mreže.
 
Kipar je najbolju priliku imao u 65. minutu. Pitas je šutirao sa 20-ak metara, ali je pogodio stativu.
 
Nakon gužve u šesnaestercu Srbije, lopta se u 82. minutu odbila do Artimatasa, koji je šutirao sa ivice šesnaesterca ali je lopta otišla visoko preko gola.
 
Pokušao je Luka Jović u 88. minutu, šutirao je sa 16 metara, a lopta je otišla za malo pored gola.
 
U samoj završnici meča viđene je po jedna prilika na obe strane. U obe siutacije dobro su reagovili golmani. Prvo je Malj zaustavio udarac Gaćinovića, a potom i Rajković šut Pileasa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).