Košarkaši Vojvodine danas protiv zemunske Mladosti

Košarkaši Vojvodine danas na svom terenu igraju protiv zemunske Mladosti u 29. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine danas protiv zemunske Mladosti
Foto: 021.rs
Reč je o ekipi koja se do pre godinu, dve redovno borila za prvo mesto i bila veliki suparnik Vojvodine.
 
Ove sezone Zemunci imaju nešto slabiju ekipu, ali i dalje igraju brzo, sa dosta koševa po utakmici i raspolažu velikim fondom igrača.
Prošle godine su iznenadili Vošu i pobedili u sred Novog Sada; ove sezone crveno- beli su u Zemunu uzvratili tako što su do pobede došli pogotkom u poslednjim sekundama utakmice.
Današnji susret je poslednja utakmica Vojvodine u Novom Sadu u okviru ovogodišnje KLS. Utakmica Vojvodina- Mladost se igra u subotu u Maloj dvorani na Spensu, a početak je u 16 časova.
 
Meč poslednjeg kola Novosađani, lideri na tabeli, igraju 13. aprila u Kraljevu protiv Sloge.
 
Crveno- beli imaju bod više od Spartaka, ali pošto Subotičani imaju bolju koš razliku u međusobnim susretima, timu Miloša Isakova Kovačevića je praktično potrebno da pobedi u oba preostala susreta KLS, kako bi, po prvi put u istoriji kluba, osvojio titulu.
 
Vojvodina uporedo igra i u ABA 2 ligi, gde u sredu 10. aprila počinje razigravanje osam najbolje plasiranih u ligaškom delu.
 
Protivnik Vojvodine je ekipa Sutjeske, prvi meč se igra u Nikšiću, a revanš sedam dana kasnije u Novom Sadu.
  • Anonimus

    06.04.2024 12:51
    Svi na Spens, da pozdravimo prvaka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).