VIDEO Jokić nakon osvajanja još jedne titule MVP: Draže mi bilo kad smo bili prvaci

Najbolji centar na svetu i najkorisniji igrač NBA lige Nikola Jokić izjavio je da mu je draža prethodna sezona kada nije dobio MVP priznanje, a bio je šampion lige.
VIDEO Jokić nakon osvajanja još jedne titule MVP: Draže mi bilo kad smo bili prvaci
Foto: Beta/AP
Jokić je po treći put u karijeri proglašen je za MVP-ja NBA lige.
Nagetsi se, za razliku od prethodne sezone kada su osvojili titulu, sada nalaze u lošoj poziciji pošto posle dva meča na domaćem parketu gube od Minesota timbervulvsa u drugoj rundi plej-ofa sa 2-0.
"Biću iskren, draža mi je prošla godina kada nisam bio MVP, ali smo bili prvaci. Sve ovo je jedan veliki proces, putovanje, ja sam samo neko ko je pred kamerama, ali iza mene je ceo tim saigrača, trenera, medicinskog osoblja i, naravno, porodica. Vi to ne možete da vidite, ali ja sam zapravo samo jedan od njih", rekao je Jokić.
 
 
U prethodnoj sezoni, MVP nagradu dobio je Kamerunac Džoel Embid, koji je odlučio da na Olimpijskim igrama u Parizu igra za Sjedinjene Države.
  • realno

    09.05.2024 12:57
    Nadam se da će Jokić ove godine osvojiti titulu u Parizu. Za amere je već bog otac a kod nas ima mali dug koji bi mogao da reši na leto. Ne zameram mu i nadam se da će biti kako napisah.
  • A3

    09.05.2024 07:48
    Mnogo je dobar
    Jokić je skroman. Još jedan kvalitet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda osvojila ABA ligu

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu, pošto su kao gosti u trećoj utakmici finala plej ofa pobedili Partizan sa 82:76 (20:18, 22:20, 17:14, 23:24) i finalnu seriju dobili sa 3:0.

Zverev osvojio masters u Rimu

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je danas titulu na masters turniru u Rimu, pošto je u finalu pobedio Čileanca Nikolasa Jarija sa 6:4, 7:5.

Odbojkašice Srbije poražene od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rio de Žaneiru od selekcije Brazila sa 0:3 (15:25, 19:25, 19:25), u četvrtoj utakmici Lige nacija.

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.