Utakmice Kupa Amerike sudiće i žene

Utakmice Kupa Amerike, koje se održava narednog meseca, prvi put će suditi i žene, saopštilo je danas južnoameričko fudbalsko telo (CONMEBOL).
Utakmice Kupa Amerike sudiće i žene
Foto: Pixabay
Na turniru će suditi Marija Viktorija Penso iz Sjedinjenih Američkih Država i Edina Alaves iz Brazila, dok će Tatjana Guzman iz Nikaragve biti sudija u VAR sobi.
Kao pomoćnice radiće Neuza Bek iz Brazila, Meri Blanko iz Kolumbije, Migdalija Rodriges iz Venecuele i Bruk Mejo i Ketrin Nesbit iz SAD.
Ukupno 101 zvaničnik na utakmicama radiće na Kupu Amerike, čiji je domaćin SAD od 20. juna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Disciplinska komisija UEFA kažnjava FS Albanije

Fudbalski savez Albanije suočava se sa četiri optužbe Evropske fudbalske unije (Uefa) zbog provokativne poruke koju su njeni navijači istakli tokom utakmice protiv Italije na Evropskom prvenstvu.