Nadal: Verovatno je ovo moj poslednji Rolan Garos

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je danas u Parizu da postoji velika šansa da će predstojeći Rolan Garos biti poslednji na kojem će učestvovati, ali da nije 100 odsto siguran.
Nadal: Verovatno je ovo moj poslednji Rolan Garos
Foto: Beta/AP
"Nemojte to da pretpostavljate", rekao je Nadal uz osmeh, odgovarajući na pitanje da li je odlučio da će ovo biti njegov poslednji Rolan Garos, s obzirom na to da svi tako pretpostavljaju.
"Velika je šansa će ovo biti moj poslednji Rolan Garos. Ali ako moram da vam kažem da je to 100 odsto, izvinite, ne mogu. Ne mogu da predvidim šta će se desiti", dodao je Nadal koji će uskoro napuniti 38 godina i koji je u Parizu trijumfovao 14 puta.
Protivnik Nadala u prvom kolu Rolan Garosa biće nemački teniser Aleksander Zverev.
 
Nadal je propustio veći deo poslednje dve sezone zbog problema sa povredama, a ove godine do sada ima skor 7:4.
 
Drugi grend slem u sezoni počinje sutra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Disciplinska komisija UEFA kažnjava FS Albanije

Fudbalski savez Albanije suočava se sa četiri optužbe Evropske fudbalske unije (Uefa) zbog provokativne poruke koju su njeni navijači istakli tokom utakmice protiv Italije na Evropskom prvenstvu.