Sanja Vukašinović sedma, ženska ekipa Srbije u streljaštvu peta u Evropi

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Sanja Vukašinović zauzela je danas sedmo mesto u finalu takmičenja u trostavu prvog dana Evropskog prvenstva malokalibarskim oružjem u Osijeku.
Ženska reprezentacija Srbije u istoj disciplini u ekipnoj konkurenciji bila je peta, saopštio je Streljački savez Srbije.
 
Kako se dodaje, Vukašinović je bila svega 0,3 kruga daleko od olimpijske kvote, dok je ženski tim dva kruga delilo od medalje.
Uz Vukašinović, učestvovale su još dve takmičarke iz Srbije - Andrea Arsović je osvojila 17. mesto, sa 587 krugova, dok je Teodora Vukojević bila 43.
U muškom trostavu najbolji rezultat od srpskih strelaca postigao je Marko Ivanović, koji se takmičio van konkurencije za finale. On je sa 585 krugova osvojio 16. mesto.
 
Milenko Sebić je bio 32, sa 585 krugova, a isti rezultat, ali sa manje centara, ostvario je Lazar Kovačević, koji se plasirao na 33. poziciju.
 
Milutin Stefanović je pogodio krug manje i zauzeo 37. mesto. Dušan Stojadinović, koji se poput Ivanovića nadmetao van konkurencije je bio 64, dok je srpska ekipa Sebić, Kovačević, Stefanović zauzela desetu poziciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport