Monstrum iz Ledinaca umro u zatvoru

Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca, koji je 26. juna silovao, a potom i zadavio osmogodišnju devojčicu, pronađen je juče mrtav u zatvorskoj ćeliji u Centralnom zatvoru u Beogradu.
Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca, koji je 26. juna silovao, a potom i zadavio osmogodišnju devojčicu, pronađen je juče mrtav u zatvorskoj ćeliji u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Ogulinac je, prema prvim podacima, preminuo od infarkta, a njegovo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu gde će se nakon obdukcije utvrditi tačan uzrok smrti. On se nalazio u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu na psihijatrijskom ispitivanju. Pre smrti Ogulinac nije imao zdravstvenih problema, niti se žalio da ima neke tegobe, a, kako se saznaje, preminuo je u snu i njegovi cimeri su pozvali čuvare.

Meštani neće da se sahrani u Ledincima

Podsećamo, devojčica je ubijena 26. juna, a njeno telo, bačeno u šipražje pronašao je otac. Istragom je ustanovljeno da je Ogulinac, koji je živeo u kući u blizini, namamio tog prepodneva devojčicu kod sebe u kuću gde ju je brutalno silovao, a potom i zadavio.

Vest o smrti Mladena Ogulinca brojni meštani Starih Ledinaca primili su sa razočaranjem, jer monstrum nije dočekao početak suđenja.

  • A

    03.08.2010 20:55
    STO GA NEDADOSE OCU DA MU SUDI
  • Deki

    03.08.2010 19:53
    Nije umro u snu. Provereno. Ostali zatvorenici su odradili odličan posao. Monstrum je dobio svoje
  • silentium

    03.08.2010 14:40
    Trebao je da skonca pod istim uslovima koje je ponudio nesrecnom detetu - smrt u mukama.

    Nazalost nase (a ni globalno) pravosudje nema takvu soluciju, a kroz istoriju se pokazalo da je takva varijanta savrsena vaspitna mera za stoku od ljudskog roda (izvinjavam se casnim i korisnim zivotinjama na ovom poredjenju).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.