Bulterijer napao petogodišnjeg dečaka

U Boru je danas pas rase bulterijer napao petogodišnjeg dečaka, ali na svu sreću, mališan nije zadobio teže povrede.

U Boru je danas pas rase bulterijer napao petogodišnjeg dečaka, ali na svu sreću, mališan nije zadobio teže povrede.

U trenutku kada se dečak sa majkom Andrijanom Jović (35) vraćao iz prodavnice, bulterijer je iskočio ispred zgrade u kojoj žive i nasrnuo na petogodišnjeg dečaka.

"Prvo je napao tri dečaka koji takođe žive u mojoj zgradi. Oni su pobegli a onda je on skočio na mog sina. Uhvatio ga je za nogu, i tada sam ga svom silinom udarila kesom po glavi, nakon čega je pustio moje dete i krenuo na mene2, priča Andrijana.

Veću ragediju sprečile su komšije koje su dotrčale u pomoć. Nakon što su uspeli da bulterijera odvoje od majke i sina, pozvana je policija i predsednik opštine Bor Živorad Petrović. Po nalogu prvog čoveka borske opštine, na lice mesta je izašla i ekipa JKP "3.oktobra" koja je i uhvatila opasnog psa.

Komšije ističu da je bulterijer imao rane po telu, verovatno od ujeda drugih pasa.

  • Ronac

    27.06.2015 20:01
    Jadni majka i dete a jadan i pas
  • OM

    27.06.2015 17:07
    Ne treba iskljuciti ni da su rane nastale od strane zlostavljajuceg vlasnika, koji psa zlostavlja ili iz svog poremecenog zadovoljstva, ili radi borbe pasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija