VIDEO: Srpski "Loto" namešten?

Prilikom izvlačenja loto kombinacije u 59. kolu igre na sreću "Loto" dogodila se izuzetno neobična situacija, koja dovodi u pitanje da li je ova nagradna igra nameštena.
Prilikom izvlačenja loto kombinacije u 59. kolu igre na sreću "Loto" dogodila se izuzetno neobična situacija.

Naime, prilikom izvlačenja brojeva, došlo je do zabune zbog koje su neki gledaoci pomislili da je u pitanju prevara.

Prvo su izvučena tri broja regularno, a zatim i četvrti broj – 27. Ipak, na ekranu se pojavio broj 21, a zatim i ispravna cifra – 27. Naredni broj koji je izvučen bio je onaj koji je već stajao na ekranu – 21.

U Upravi za igre na sreću Srbije za sada nema odgovora šta se dogodilo.

O čemu se zapravo radi i kako je došlo do ovakve greške, da li je tehnika zakazala ili je u pitanju neki drugi problem, još uvek nije poznato, ali očigledno je da je i voditeljka emisije ostala poprilično zbunjena.

  • 01.08.2015 12:11
    3%
    Oni koji tvrde da je verovatnoća 2.86% nisu u pravu, jer u obzir nije uzet dodatni statistički parametar, tj. ljudska greška.

    Ta verovatnoća bi bila apsolutno tačna samo u slučaju da je do sada u SVAKOM izvlačenju operater pogrešio tačno JEDAN put.

    I pored toga, teško mi je da zamislim da je i jedan običan operater (ili čak voditeljka) koji radi na TV bio upoznat sa nameštaljkom, to se u praksi uvek svede na minimalan broj ljudi.
  • 31.07.2015 18:26
    svi izmisljaju nacin prevare
    A nije bitno kako je prevareno nego samo da li se desila prevara ili ne..a to ste mogli zakljuciti pomocu necega odavno da niste bili materijalisti 90% svih naroda...

    A drugo kad se izvuce sedmica, da li je iko znao i jednog coveka licno koji je izvukao i dobio pare :)
    A neko je vec pomenuo glupe razloge zbog kojih kriju ime navodno, ali i bez imena moralo bi dosta ljudi saznati u tom kraju gde je izvucena....pogotovo zbog mentaliteta naseg naroda radoznalog i tracarski orijentisanog :) a ima dosta i muskih tracara ne samo zenskih
  • 30.07.2015 17:40
    lassah
    jedva čekam nekakvo "logično" objašnjenje šta se navodno dogodilo......čista budalaština.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.