SDS: SNS protivzakonito pruža medicinske usluge

Socijaldemokratska stranka danas je najoštrije osudila akciju Srpske napredne stranke u Kikindi, gde su aktivisti "naprednjaka" pružali medicinske usluge građanima, uz podelu promotivnog stranačkog materijala."

Izbori nisu ni raspisani, a Opštinski odbor SNS-a u Kikindi uveliko vodi kampanju, pritom se koristeći nezakonitim sredstvima", navodi se u saopštenju.

Ta stranka je podsetila da je pružanje medicinskih usluga dozvoljeno samo u okviru nadležnih zdravstvenih institucija.

"Pitamo da li SNS u Kikindi predstavlja i gradske zdravstvene ustanove i zbog čega zakon za SNS ne važi", piše u saopštenju.

Autor: Beta

  • Brus Vilis

    10.02.2016 23:43
    Naprednjački jugendfrei je i jučeraske špartao Telepom. Kucali su na vrata i raspitivali se da li će narod glasati i za koga. Odgovore su beležili u svoje teftere kako bi ih predočili velikom vodji. Za to vreme sam šetao s klincima i šacovao ih iz blizine. Moram priznati, obradovao sam se kad sam video da su sns anketari opsovani i oterani maltene iz svake druge kuće. Neke od psovki upućenih Vučićevim kerama behu vrlo inspirativne. BRAVO TELEPČANI, BRAVO NOVOSADJANI!
  • sasa ns

    10.02.2016 20:48
    nije samo kikinda, isto se desava i u novom sadu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija