DS ipak neće sa SDS i LDP na listi?

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da ta partija neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore u koaliciji sa Socijaldemokratskom strankom i Liberalno demokratskom partijom.

Pajtić je rekao da će DS na izborima nastupiti sa onim partijama sa kojima su demokrate sarađivale u prethodne dve godine "u borbi protiv režima". "Građane Srbije ne interesuje broj mandata niti ko će s kim u koaliciju. Njih interesuju životne stvari, a ovi izbori su pitanje preživljavanja Srbije", ocenio je lider DS-a.

Prethodno je Lider LDP Čedomir Jovanović naveo da je dogovor proevropske opozicije za zajednički izlazak na izbore postignut. On je na svom Tviter profilu napisao: #demokratskasrbija final cut!

Funkcioner LDP Kenan Hajdarević napisao je na Tviteru da je postignut konačan dogovor oko mandata, ali i dodao: "Čedomir Jovanović na pregovorima prekinuo agoniju i žrtvovao LDP da bi DS i SDS dobili procente koje su tražili".

Na sastancima predstavnika stranaka proevropske opozicije učestvovali su predsednici DS, SDS i LDP, a iako je u subotu bilo određenih saznanja da je dogovor postignut, ubrzo su to demantovali Bojan Pajtić, Boris Tadić i Čedomir Jovanović.

Autor: agencije

  • Mića Janković

    01.03.2016 16:20
    SNS i predizborne laži
    Nedavno mi je komšinica, koja je inače aktivistkinja SNS u nadi da će joj neko naći posao, rekla da je anketa koju je sa stranačkim kolegama sprovodila na 5.000 ljudi, dala očajne rezultate za Vučića i SNS to jest da je više od 70% anketiranih bilo jako besno i protiv njih te da su se odmah dali u paniku u Gradskom odboru ne bi li se to nekako zataškalo. Pa će da se pojavi Stratedžik marketing i kaže ima Vučić podršku 50% građana Srbije. Ima, kao i Tadić što je imao pet dana pred one izbore. Vučić ode ovih dana u istoriju a narodu Srbije ide slava što je provalila jednog velikog obmanjivača naroda. U to ime živeli!
  • Hey now

    29.02.2016 19:18
    @Baracuda

    Pogresio si pleme. To je kao da ocekujes IT strucnjaka od simpanze.
  • Barracuda

    29.02.2016 17:58
    Nije isto kad te neko pravi budalom, ili kad izabereš da budeš budala...

    Da li može da iz 7 miliona da se pojavi 50 novih ljudi, čistih biografija, zavidnog znanja i krupnih testisa i da kažu: „Alo, stoko bezrepa, glasaj za nas da skidamo ova g***a i ne dozvolimo da na njihovo mesto dođu ista taka g***a iz opozicije“?
    Verujem da takvih ljudi u Srbiji ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.