VIDEO - Vučićević: Ovo nije demokratija; Čomić: Ovo nisu novine

Na konferenciji Demokratske stranke se pojavio i vlasnik i glavni urednik lista Informer Dragan Vučićević.

Gordana Čomić je prišla Vučićeviću kako bi ga ispratila do izlaza iz prostorija DS, a pogledajte kako je tekao njihov razgovor.


Napad na članove DS pokušaj ubistva


Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio je na prethodnoj konferenciji da je napad na poslanike i članove te stranke prilikom predizborne kampanje na Zvezdari pokušaj ubistva i pozvao Tužilaštvo da reaguje.

Predsednik DS je rekao na konferenciji za novinare u Beogradu da je za atmosferu linča i nasilja, kao i govor mržnje koji se prema demokratama pojavljuje u svakom saopštenju SNS, kao i izjavama lidera te stranke i njegovih saradnika odgovoran Aleksandar Vučić. On je dodao da se "nasilje koje se četiri godine dešava u medijima sada samo prelilo na ulicu".

"Juče u centru Beograda došlo je do pokušaja ubistva poslanika Nataše Vučković, Balše Božovića, Dragana Šutanovca i ministra vlade u senci Ivana Stefanovića. Kada jedan huligan držiu u ruci razbijenu flašu, kada drugi drži nož, kada treći podstiče na ubadanje i propadanje to jeste klasičan primer pokušaja ubistva i zahtevamo od Tužilaštva da u tom smislu reaguje", rekao je Pajtić.

On je kazao da je ovo 97. po redu napad na članove DS u četiri godine i da su na njega reagovale institucije, jer je postojao snimak i nije bilo moguće izbeći reakciju. Predsednik DS je kazao da je očigledno da napadači juče na Zvezdari nisu bli tu slučajno i postavio pitanje ko je organizovao grupu huligana koja je napala članove te stranke.

Pajtić je zatražio da nasilje prestane zbog građana Srbije i dodao da DS neće odgovarati govorom mržnje i "istom merom".


DS objavila nemontirani snimak napada

Demokratska stranka objavila je necenzurisani snimak napada na funkcionere DS Dragana Šutanovca, Natašu Vučković i Balšu Božovića.

Na snimku se vidi kako jedan od uhapšenih simpatizera SRS Igor Milikić dovikuje uvredljive reči i psuje Šutanovca koji mu prilazi i kako se unose jedan drugom u lice.

Autor: N1/Beta

  • Libe De NS

    31.03.2016 06:51
    Zalagač
    Ne volim rukovodioce DS-a (poštene i obične članovie izuzimam) Ali DJV nije novinar on je visoko plaćeni profesionalni zalagač g.vnima svega što nije uz njegovog gazdu. Nadam se samo da će ga kad tad sustići zaslužena kazna! A biće mala kakva god bude!
  • Panta

    30.03.2016 13:53
    Čini mi se da Goca Čomić ima gabaritnija, a i konzistentnija mu*a od većine njenih muških kolega iz DS-a i zato će uvek imati moju podršku.
  • mile

    30.03.2016 10:10
    .
    Nit je ona politicar,nit je on novinar.On zuti stampar,ona politicarka iz interesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.